sâmbătă, 12 ianuarie 2008

Probe analizate de catre Curtea de Apel Oradea, instanta care dupa o ampla cercetare judecatoreasca, m-a achitat

PROBE GASITE LA LOCUL FAPTEI


1. Urme papilare (cu sangele victimei) gasite pe portiera dreapta fata, dreapta spate si pe portbagaj. Nu sunt ale nici unuia dintre inculpati si nici ale victimei.

2. Fire de par si mucuri de tigari - Nu sunt ale inculpatilor.


3. Urme de incaltaminte – Nu sunt ale inculpatilor.

4. Parchetul sustine ca in masina victimei am stat in felul urmator: eu pe bancheta din spate-stanga, Honciuc G. pe bancheta din spate-dreapta si Rotariu G. langa sofer.
Din raportul medico-legal rezulta ca au fost doi agresori inarmati cu obiecte taietoare-despicatoare si ca loviturile au venit din dreapta si dinapoia victimei.
Interesant este ca doar eu am avut satar. La fel de interesant este ca loviturile date dinapoia victimei au fost ale unui stangaci, iar eu sunt dreptaci
.

5. Pentru a respecta scenariul Parchetului ar fi trebuit ca noi sa ne urcam in masina victimei in jurul orelor 21.30 si sa o ucidem in jurul orelor 21.45, pentru a avea timp sa executam si celelalte activitati legate de aceasta fapta si prevazute de scenariu.
Acelasi Parchet aduce martori (Zalai Edith, Kadar Maria, Vasok Iuliu) care au vazut victima in viata intre orele 22.00-22.30.

6. Masina victimei a fost abandonata cu usile deschise, stopurile si firma aprinse.
In jurul orelor 23.10-23.15 taximetristul Vajna Tabor (impreuna cu Honciuc si Rotariu) a trecut de doua ori pe langa locul unde era abandonata acea masina si culmea, nu a vazut-o.
Nu cumva Nagy Adalbert nu era mort la acea ora?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu