vineri, 13 februarie 2009


Echipa MoldoveanuLibertate

A ramas surprinsa sa afle astazi ca CNA a amendat postul de televiziune B1 Tv cu 5.000 RON pentru ca
: "În emisiunea Naşul, din data de 9.02.2009, care a avut ca invitat un deţinut al Penitenciarului Rahova, moderatorul a permis folosirea unui limbaj violent: „[…] am dat peste nişte procurori […] idioţi, incompetenţi şi corupţi, peste un judecător la fel de idiot, corupt şi incopetent”, fapt interzis de art. 42, alin. 4 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizualului". Evident, este vorba de emisiunea in care a fost invitat dl. Moldoveanu Mihai.

Ni se pare revoltatoare ipocrizia CNA -ului, o alta rotita a unui sistem corupt, care ia atitudine doar atunci cand demnitatea judecatorilor si procurorilor "manjiti" este "prejudiciata".
In cazul de fata, demnitatea lui Moldoveanu, care de 13 ani se lupta cu aceasta titulatura nedreapta de "criminal", cine o apara. Ei se simt jigniti, Moldoveanu simte ca i s-a irosit viata din cauza lor! Cine a pierdut mai mult!

Avem convingerea ca postul de televiziune B1 TV si realizatorul emisiunii NASUL, dl. Radu Moraru, nu vor capitula in fata acestei decizii de sanctionare, ci o vor ataca in instanta, fiind evident ca existe sanse reale foarte mari de anulare a acesteia.

Echipa MoldoveanuLibertate catalogheaza gestul CNA drept o dovada de cinism fantastic.
In cazul d-lui Moldoveanu, desi Curtea Europeana a Drepturilor Omului a hotarat ca cei care au judecat cauza au fost, in cel mai bun caz, "incompetenti", acestia nu au patit absolut nimic; CSM-ului nu a luat nici o masura impotriva lor desi Moldoveanu si-a pierdut pur si simplu viata si familia din cauza lor. Insa in momentul in care M.M. indrazneste sa spuna lucrurilor pe nume, deja fapta e contraventie si trebuie sanctionata.
Ar fi interesant de aflat si cine a depus sesizarea la CNA; oare care dintre acei judecatori si procurori despre care vorbea Moldoveanu s-a simtit jignit? D-le Florin Demian, D-le Alexandru Lele, D-lu Adrian Popa, D-le Griga, D-na Nineta Anghelina ...Se aude? Va simtiti jigniti??? Rusine!!!

Din punctul de vedere al Echipei MoldoveanuLibertate, aceasta Decizie CNA reprezinta, in egala masura, o jignire adusa lui personal, o consfintire nelegala a unei situatii inechitabile si o lipsa de delicatete fata de cosmarul prin care trece de atatia ani.

Daca domnii judecatori si procurori se simt jigniti, Moldoveanu ce ar trebui sa mai simta? 13 ani din viata pierduti.
Nu uitati lucrul acesta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu