sâmbătă, 2 august 2008

CINE SUNTEM NOI?


Acest blog, site-ul si miile de e-mailuri trimise in fiecare zi sunt realizate de catre trei tineri din tara – Adi, Alex si Lucian- care au vazut cazul domnului Moldoveanu Mihai la televizor si s-au decis sa il sprijine in demersul sau de a-si demonstra nevinovatia.
Pentru ca de 12 ani de cand este arestat pe nedrept Moldoveanu Mihai a pierdut totul (viata normala, fiica, sotia, parintii si prietenii) si nimeni nu a avut curajul sa se implice pana la capat in cazul sau pentru a i se face dreptate, noi am decis sa nu ne oprim decat atunci cand va fi ELIBERAT! Noi nu renuntam asa de usor si nu il vom abandona!
Daca vi se pare deranjanta insistenta noastra, incercati sa va imaginati cum ar fi sa priviti in fiecare zi lumea de dupa gratii!

2 comentarii:

  1. Stimate dl. Moldoveanu,

    Este pentru prima oara cand aud despre cazul dvs. Am urmarit intamplator emisiunea "Nasul" de marti seara si am ramas impresionata si extraordinar de revoltata de faptul ca nimic nu s-a schimbat in tara asta.
    Nici nu se poate vorbi de o schimbare atata vreme cat cauzele sunt solutionate de judecatori si procurori formati pe vremea regimului comunist.
    Acest judecator de la ICCJ de care spuneti este intr-adevar un exponent al trecutului pe care il regreta.
    Eu sunt avocata si am avut ocazia sa-l aud vorbind si laudand vechiul regim.
    Insasi figura lui este cea a unui om lipsit de orice fel de constiinta.
    Facand legatura intre modul in care a solutionat cauza si prelegerea de la curs, imi dau seama ca acest om trebuie sa iasa cat mai repede din sistem pentru a nu mai nenoroci si alti oameni nevinovati.
    Dumnezeu sa va ajute!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti perfecta dreptate!
    Asta incercam sa facem: sa curatam sistemul, incetul cu incetul, de toate aceste personaje depasite!
    Suntem la inceput, nu avem puterea lor dar avem vointa, tenacitate si curaj!
    Ne dorim ca ce i s-a intamplat si i se intampla lui Moldoveanu sa nu i se mai intample nici unui roman!
    Meritam o altfel de justitie!

    RăspundețiȘtergere